fbpx

Αξιολόγηση Προσωπικού Performia

Αξιολόγηση Προσωπικού Performia

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Η ΑΜΤ Consultants είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του OnLine συστήματος αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού «Performia», για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Διεθνής Οργανισμός

Η Performia είναι ένας διεθνής οργανισμός (με δραστηριότητα σε 37 χώρες), επικεντρωμένος πλήρως στην υποστήριξη των διαδικασιών πρόσληψης & αξιολόγησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Στόχος Μας

Κύριος στόχος μας, είναι να προσφέρουμε σε κάθε Επιχειρηματία ή HR Manager, περισσότερο έλεγχο, ταχύτητα και ακρίβεια στη διαδικασία πρόσληψης & αξιολόγησης των υποψηφίων αλλά και του υπάρχοντος προσωπικού της επιχείρησης.

1.500.000 Αξιολογήσεις!

Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 on-line τεστ και συνεντεύξεις και το σύστημα αξιολόγησης Performia έχει καταφέρει παγκοσμίως να παραδίδει περίπου 6.000 τεστ την εβδομάδα.

Μία επιχείρηση μπορεί να επιλέξει μεταξύ των παρακάτω τεστ και συνεντεύξεων του συστήματος αξιολόγησης Performia, που συμπληρώνονται από τον υποψήφιο on-line.

 

Ακολούθως, η εταιρία μας αξιολογεί τους υποψήφιους, παραδίδει τα αποτελέσματά τους και κάνει τις αντίστοιχες προτάσεις, πάντα με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα και την ιδιαίτερη ατομικότητα του κάθε στελέχους.

 

Ανάλυση Προσωπικότητας

Ανάλυση Πωλήσεων

Συνέντευξη – Έλεγχος Απόδοσης

Τεστ Ευφυίας

Τεστ Επιδεξιότητας

Δείκτης Ηγεσίας

Τι μπορεί να κάνει η Performia για εσάς;

Πρόσληψη Προσωπικού

Το σύστημα Performia είναι πολύ αξιόπιστο ως προς την ανάλυση της προσωπικότητας και της παραγωγικότητας των εργαζομένων. Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στις προσλήψεις, καθώς μια λάθος πρόσληψη μπορεί να προκαλέσει χάσιμο χρόνου και να κοστίσει ακριβά στην επιχείρηση.

Προαγωγή

Ακόμα κι αν τα επιτεύγματα του στελέχους είναι ένας σημαντικός παράγοντας όταν προάγετε κάποιον, είναι πιθανόν να κάνετε “ακριβά” λάθη, τα οποία αργότερα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Με το σύστημα της Performia, μπορείτε να δείτε καλύτερα αν το άτομο έχει πιθανότητες να τα καταφέρει σε μία ανώτερη θέση.

Καυγάδες Τέλος!

Σε μια περιοχή με σοβαρούς καυγάδες και αναστατώσεις, μπορείτε με τη βοήθεια της Ανάλυσης Προσωπικότητας να ανακαλύψετε ποια είναι τα άτομα που εμποδίζουν την ομαλή παραγωγή ή κατά κάποιον τρόπο δουλεύουν ενάντια στην επιχείρηση και να τους χειριστείτε.

Αναδιοργάνωση Επιχείρησης ή Τμήματος

Φανταστείτε τι προνόμιο είναι να γνωρίζετε τη δυνατότητα κάθε μέλους του προσωπικού σας ΠΡΙΝ να προχωρήσετε στην αναδιοργάνωση της επιχείρησής σας. Γνωρίζοντας ποιος ταιριάζει καλύτερα σε ποια δουλειά, μπορείτε να δημιουργήσετε το καλύτερο σε απόδοση σύνολο.

Προγραμματισμός Εκπαίδευσης και Βελτίωσης Προσωπικού

Ο υποψήφιος ή ο εργαζόμενος της επιχείρησής σας, έχει πραγματικά τη δυνατότητα να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πόστου του; Θα μπορούσε να γίνει κάτι για να βελτιωθεί; Θα το ανακαλύψετε με τη βοήθεια του συστήματος Performia.

Επιλογή Άξιου Συνεργάτη

Μία συνεργασία μπορεί να σας βάλει σε δύσκολες καταστάσεις αν υπάρχει “σύγκρουση προσωπικοτήτων”. Κάντε τεστ στον προτεινόμενο συνεργάτη σας από πριν με το σύστημα Performia, για να μειώσετε το ρίσκο των δυσάρεστων εκπλήξεων.

Αναλύσεις / Τεστ του Συστήματος Performia

Ανάλυση Προσωπικότητας (EXECUTEST)

Η Ανάλυση Προσωπικότητας, επίσης γνωστή ως Exec-U-Test, αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ο χρόνος συμπλήρωσης είναι κατά μέσο όρο 30 λεπτά.

 

Το τεστ παρουσιάζει 10 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, που δείχνουν πώς ο υποψήφιος ή ο εργαζόμενος θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στη ζητούμενη θέση εργασίας.

 

Τα αποτελέσματα είναι ακριβή, άμεσα και δίνουν μια σαφή εικόνα της σχέσης του ατόμου με τον εαυτό του, τη δουλειά του και τους γύρω του.

 

Το τεστ δεν δίνει απλώς μία ακριβή ιδέα για το αν το άτομο αυτό είναι κατάλληλο για τη θέση, αλλά υποδεικνύει επίσης πώς μπορεί να γίνει η καλύτερη διαχείριση του ατόμου αυτού, αν προσληφθεί ή αν είναι ήδη εργαζόμενος.

 

Το τεστ αυτό είναι ένα εξαιρετικό και ανεκτίμητο εργαλείο, τόσο για την πρόσληψη όσο και για την ανάπτυξη προσωπικού.

Ανάλυση Πωλήσεων

Η ανάλυση πωλήσεων είναι διατυπωμένη έτσι ώστε να βρίσκει τα δυνατά και αδύνατα σημεία ενός πωλητή και να επισημαίνει τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση, αναλύοντας 12 περιοχές πώλησης όπως εξυπηρέτηση πελατών, γνώση του προϊόντος κλπ

 

Πριν προσλάβετε έναν πωλητή, μπορείτε μ’ αυτό το τεστ να τον αξιολογήσετε ως προς την παραγωγικότητά του (απόδοση), την προσωπικότητά του, το κίνητρό του, καθώς και το επίπεδο γνώσης και εμπειρίας του για τη θέση αυτή.

 

Αν ο υποψήφιος πωλητής δείξει επάρκεια σε αυτό το τεστ, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός δείκτης για τα μελλοντικά του αποτελέσματα στις πωλήσεις.

 

Αποτελείται από 120 ερωτήσεις χωρίς χρονομέτρηση.

Συνέντευξη – Έλεγχος Απόδοσης

H καλύτερη πρόβλεψη για τα μελλοντικά αποτελέσματα ενός υποψηφίου, είναι η εξέταση των προηγούμενων αποτελεσμάτων του. Αυτό ακριβώς κάνει ο Έλεγχος Απόδοσης.

 

Ο Έλεγχος Απόδοσης εξετάζει λεπτομέρειες της απόδοσης του ατόμου από όλες τις απόψεις, δίνει μία ακριβή σύνοψη της παραγωγικότητάς του και εξηγεί πώς μπορεί να επαληθευθεί αυτή, αν χρειαστεί.

 

Είναι συνέντευξη που διεξάγεται μέσω Internet και δεν έχει χρονικό περιορισμό. Ο υποψήφιος καλείται να περιγράψει με δικά του λόγια την παραγωγή του και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει γραφήματα που απεικονίζουν το ύψος της παραγωγής του και να δώσει όποια άλλα στοιχεία θεωρεί απαραίτητα για να δείξει την απόδοσή του.

Τεστ Ευφυΐας (IQ Test)

Το τεστ Ευφυΐας έχει σχεδιαστεί για να μετράει την ικανότητα του ατόμου να επιλύει προβλήματα.

 

Σχεδόν κάθε θέση εργασίας απαιτεί το άτομο να μπορεί να επιλύει προβλήματα μέχρι ένα ορισμένο βαθμό. Από τη στιγμή που είναι σαφές τι θα απαιτήσει μία θέση εργασίας, το Τεστ Ευφυΐας θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο άτομο για αυτές τις απαιτήσεις.

 

Υπάρχουν 80 ερωτήσεις προς απάντηση και ο υποψήφιος έχει 30 λεπτά να συμπληρώσει το τεστ.

Tεστ Επιδεξιότητας

Το Τεστ Επιδεξιότητας στοχεύει συγκεκριμένα στο να ανακαλύψει το επίπεδο επακριβούς αντίληψης (αποτύπωσης) του ατόμου.

 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν προσλαμβάνετε στελέχη τα οποία θα πρέπει να φροντίζουν να εκτελούνται οι οδηγίες της διοίκησης επακριβώς.

 

Το τεστ αυτό δείχνει επίσης αν το άτομο είναι επιρρεπές σε ατυχήματα ή όχι, πράγμα που αποτελεί σημαντικό παράγοντα αν, για παράδειγμα, η θέση απαιτεί το χειρισμό ακριβού μηχανικού εξοπλισμού.

 

Το τεστ Επιδεξιότητας είναι ένα τεστ με χρονομέτρηση που χρειάζεται κανονικά 2-5 λεπτά να ολοκληρωθεί.

Δείκτης Ηγεσίας

Το τεστ αυτό είναι πολύ σημαντικό για την προαγωγή προσωπικού σε επιτελικές θέσεις ή για την πρόσληψη νέων στελεχών. Αναλύει γρήγορα τη δυνατότητα του ατόμου να ηγείται άλλων και επίσης τονίζει τα σημεία στα οποία μπορεί να βελτιωθεί το άτομο.

 

Εξετάζει πόσο καλά το άτομο εντοπίζει την πηγή ενός προβλήματος και συνεπώς πόσο εύκολα ή εύστοχα το χειρίζεται.

 

Το τεστ αυτό αποτελείται από 30 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει ο υποψήφιος και δεν χρονομετρείται.